Coverband Sisters Act on stage in 2018 !

Sisters Are Doin’ It For Themselves!
De zangeressen van Sisters Act kunnen het als Bad Girls ook zonder mannen(nummers) aan. Ze vullen hun set enkel met covers van diva’s en girl groups. Elk beladen met tonnen ervaring als lead en backing-zangeres zingen deze klassedames afwisselend solo en close harmony, en mixen ze moeiteloos old skool met modern.

Als zelfstandige, vrijgevochten vrouwen zingen ze “Free your mind”, maar … no worries! De dames hebben de heren nodig: “I wish I didn’t miss you” en “A Woman’s worth” tonen hoe romantisch en gevoelig de Sisters weer worden als er een man in de buurt is, zelfs al is ie a “Dirty Old Man”!

Met heel veel energie en muzikaal vakmanschap zonder moderne goocheltrucjes coveren de 3 Diva’s en 4 topmuzikanten van Sisters Act de Soul van Angie Stone, Disco van Donna Summer, Pop van Moloko, R&B van Beyoncé, Funk van Chaka Kan, … Zolang het maar lekkere dansplaten van zangeressen zijn passen ze in het repertoire van Sisters Act.

Wie net dat tikkeltje anders wil dan de klassieke coverband boekt Sisters Act!

 

SistersAct Ladies (11)