Over

We are SiSterS Act

3 rocking ladies en 4 top-muzikanten. Samen coveren ze de Soul van Angie Stone, Disco van Donna Summer, Pop van Moloko, R&B van Beyoncé, Funk van Chaka Kahn…

Tijdens een 2 uur durende show passeren al deze diva’s de revue. Zolang het maar originele nummers of covers van zangeressen zijn passen ze immers in het kraam van Sisters Act. Bekijk hier de volledige playlist

De kwaliteit van de close harmonies en van de live muziek primeert, maar de danspasjes blijven niet achterwege. Boek Sisters Act nu voor uw festivals, feest of evenement en get your ass on the dancefloor!

sisters2and1

This is our story

Sisters Are Doin It For Themselves. Dat is wat Ann, Elke en Greta dachten toen ze beslisten een groep op te richten met alleen maar vrouwen.

Als Bad Girls konden ze het ook zonder mannen aan. Het zou een Ladies Night worden, een Disco Inferno met enkel covers van zangeressen en meidengroepen.

Im so Excited, zei Ann.
I’m Every Woman, klonk het uit Elkes mond.
Get up offa that thing, rondde Greta af.

Respect zei Greta’s man, maar wie gaat voor de muzikale begeleiding zorgen? Een Son of a Preacher ManA Dirty Old ManIt’s a Family Affair als jij mee doet, schat, zei Greta.

Free your mind zei Elke, we laten ook mannen toe en zetten een annonce voor muzikanten. Een auditie werd ingelast. De mannen die de revue passeerden waren een bron van inspiratie voor de 3 zangeressen: It’s Raining MenWhat a manDon’t mess with my man … werd er af en toe gefluisterd onder de vrouwen.

Na enkele repetities was het een feit … Sisters Act was geboren!

Come on everybody party with me, let loose and set your body free, Sisters Act is in the spot tonight, we’re gonna make you feel all right …

Boek ons